Sales Medewerker

SALES MEDEWERKER 

 

Ben jij geïnteresseerd in cyber security? Kun jij zelfstandig en oplossingsgericht werken maar ben je ook bereid te leren van je collega’s en om online trainingen te volgen om onze producten te leren kennen? Pak jij makkelijk de telefoon om (potentiële) klanten te bellen?

Alleen dan heeft het zin om verder te lezen om te ontdekken of deze functie op jouw lijf geschreven is.

 

Als sales medewerker geef je opvolging aan onze marketing campagnes door telefonisch contact op te nemen met klanten. Je stelt offertes op en verwerkt orders. Je hebt telefonisch en per e-mail contact met onze klanten en leveranciers, zij kunnen met al hun vragen en orders bij jou terecht.

Om onze klanten optimaal te kunnen adviseren heb je kennis van onze producten nodig, dit maak je je eigen door online trainingen te volgen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in ons vakgebied. Je woont de interne kennissessies bij over nieuwe releases en technische bijzonderheden van onze producten. Op den duur geef je zelf live demo’s over onze producten.

 

Je werkt samen met de accountmanager en salesmedewerkers in een informeel team, met gedreven IT security engineers , ethical hackers en cyber security consultants.  Wil jij een sales-expert op het gebied van IT-beveiliging worden? Reageer dan snel voor een gesprek bij ons op kantoor. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thomas Calf (pz @ contec.nl, 053 – 428 56 10). 

 

Functie-eisen

 

Voor Contec B.V. is het belangrijk om deze fulltime, veelzijdige en uitdagende functie in te vullen met een collega die naast een sterke motivatie ook beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Je vindt verkopen binnen de IT echt geweldig.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent goed in (warme en koude) telefonische acquisitie.
  • Je hebt een commerciële achtergrond door opleiding of werkervaring.
  • Je bent leergierig, gedreven en een integere teamspeler.
  • Je bent accuraat en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent servicegericht, stressbestendig, rustig en klantvriendelijk en je “ziet het werk liggen”.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wie wij zijn

 

Contec is een stabiele en ervaren distributeur en fabrikant van IT-beveiligingsoplossingen in de Benelux. Naast een zorgvuldig gekozen productportfolio biedt Contec ook verschillende security-services aan, waaronder technische audits, Managed Security Services, consultancy, implementatie, trainingen en support.

 

Wat wij bieden

 

Een prettige werksfeer in een informeel team, gezamenlijke lunch in de kantine, marktconform salaris, een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, regelmatig samen uit eten, leuke bedrijfsuitjes.

 

Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar pz @ contec.nl

 

Reacties van uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus worden niet in behandeling genomen.