Managed Security Services

Een optimaal IT-beveiligingsniveau in stand houden vereist continue monitoring. Alleen zo kan tijdig gesignaleerd worden wanneer bedrijfskritische netwerkcomponenten verminderd functioneren. Niet alle organisaties beschikken echter over de tijd, mankracht of kennis om dit zelf te doen.

 

Met de Managed Security Services van Contec wordt uw bedrijfsnetwerk doorlopend bewaakt en in optimale conditie gehouden*. Het resultaat: uw interne operationele kosten dalen en de kwaliteit van uw IT-beveiliging stijgt. Bekijk hieronder de beschikbare contractvarianten.

 

Dedicated Security Monitoring - DSM

Met een DSM-contract wordt de gezondheid van uw netwerkbeveiligingssysteem continu in de gaten gehouden door een Security Specialist van Contec. Wanneer er beveiligingsissues optreden, ontvangt u hier direct een notificatie van zodat u zelf tijdig kunt ingrijpen. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het ondernemen van de juiste acties en systeemaanpassingen.

 

Op aanvraag kan de Security Specialist advies uitbrengen en veranderingen doorvoeren. De kosten voor deze werkzaamheden worden achteraf verrekend.

 

Dedicated Security Assistance - DSA

Met een DSA-contract wordt met minimale inspanning van de klant continu een optimaal netwerkbeveiligingsniveau gewaarborgd. Het beheer kan volledig worden verzorgd door Security Specialisten van Contec, maar kan ook in samenwerking met de verantwoordelijke contactperso(o)n(en) van de klant plaatsvinden.

 

Dedicated Security Assistance Plus – DSA+

Naast het actief opvolgen van signaleringen van het securitysysteem, worden logbestanden bij DSA+ ook onderworpen aan uitgebreide analyses. Hierbij wordt gekeken naar verdacht gedrag en hackpogingen.

 

Het beheer kan geheel worden uitgevoerd door Security Specialisten van Contec, maar is ook mogelijk in samenwerking met de verantwoordelijke contactperso(o)n(en) van de klant.

 

Wilt u meer informatie over de Managed Security Services? Neem dan gerust contact op!