Update Webroot Security Awareness Training

 

 

Update Webroot Security Awareness Training

 

​Webroot heeft een nieuwe update van de Webroot Security Awareness Training gelanceerd.

 

In deze versie zijn interessante nieuwe features opgenomen ter verbetering van de Security Awareness Training.
Een aantal hiervan zijn op verzoek van MSP-partners en eindgebruikers toegevoegd. 

 

Bijvoorbeeld:

  • De mogelijkheid tot het inplannen van meerdere campagnes
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden, beschikbaar als PDF
  • ​De mogelijkheid tot het categoriseren van templates
     

Lees meer in het volledige Product Update Bulletin.

 

Product Update Bulletin Webroot Security Awareness Training

 

Over de Webroot Security Awareness Training

 

Webroot Security Awareness Training bestaat uit verschillende online cursussen die gebruikers onder andere inzicht geven in de werking van cybersecurity, hoe phishers, hackers en social engineers te werk gaan en waar ze op moeten letten als ze gebruik maken van mail, sociale netwerken en internet. Hiermee onderkent het bedrijf dat security alleen functioneert als medewerkers op de hoogte zijn van mogelijke gevaren, en begrijpen welke rol zij spelen in het veilig houden van het bedrijfsnetwerk.

 

De Webroot training heeft meerdere voordelen voor organisaties. Werknemers raken door de cursussen betrokken bij IT-security en begrijpen hun verantwoordelijkheid beter. Door personeel voor te lichten en op te leiden over actuele cyberbeveiligingstrends en -tactieken verlagen bedrijven de kans op malware en datalekken. Dit heeft als resultaat dat ook de kosten voor IT-herstelwerkzaamheden verlaagd worden. Bovendien kampen bedrijven met datalekken met imagoschade, organisaties die hun beveiliging beter op orde hebben worden door klanten als meer betrouwbaar ervaren.

 

De Webroot Security Awareness Training biedt aan managed service providers (MSP’s) en ondernemingen een oplossing om de risico’s en kosten van phishing, ransomware en andere cyberdreigingen te verminderen door middel van het trainen van de eindgebruiker.

 

Met Webroot Security Awareness Training heeft u alle tools die u nodig heeft om eenvoudig en effectief security awareness campagnes te beheren met een maximale impact op de eindgebruiker.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling sales.

 

Bovenstaande video geeft u een korte impressie van de trainingen.