Stop ransomware al in de kern van uw netwerk! Volg de Hillstone-webinar op 31 mei.

Stop ransomware al in de kern van uw netwerk! Volg de webinar op 31 mei en leer hoe Hillstone Networks netwerksegmentatie combineert met behavioral intelligence om uw netwerk structureel te beschermen.

 

Bij een uitbraak van ransomware lopen de meeste bedrijven veel schade op doordat deze vaak pas gedetecteerd en gestopt wordt op de endpoints. Hierbij is het dan de antivirusoplossing die handelt. Legacy firewalls zijn vaak niet opgewassen tegen de huidige next generation bedreigingen.

 

De oplossingen van Hillstone maken het mogelijk om de veiligheid van een netwerk proactief te verbeteren.

 

Hillstone maakt hiervoor gebruik van Behavioral Intelligence en segmentatie.

 

Behavioral Intelligence
Door gedragsmatige analyses detecteert de Hillstone Intelligent Next Generation Firewall afwijkend gedrag onmiddellijk. Dit maakt een geheel nieuwe manier van netwerkbeveiliging mogelijk. De ransomware wordt al aan de rand van het netwerk gedetecteerd en heeft geen kans om de endpoints te bereiken.

 

Segmentatie
De Hillstone oplossing maakt het mogelijk om een netwerk volledig te segmenteren. Door de scheiding van netwerken wordt de kans op verspreiding van ransomware over het gehele netwerk tot een minimum beperkt. Bovendien wordt iedere connectie van client naar server geïnspecteerd op mogelijke exploits zoals de NSA ETHERNALBLUE exploit welke recent is gebruikt in de WannaCry ransomware.

 

Tijdens deze webinar laten we u zien hoe dit in zijn werk gaat en hoe u uw netwerk vanaf nu structureel kunt beveiligen met de oplossingen van Hillstone Networks.

 

Schrijf u, geheel vrijblijvend, in.