Release FileCap versie 4.1.0 Wat is er nieuw?

Release FileCap versie 4.1.0

 

Contec heeft de nieuwe versie 4.1.0 vrijgegeven van FileCap, de cloudless dienst voor het AVG-compliant delen en opslaan van bestanden.

 

Documenten die privacygevoelige informatie bevatten, mogen sinds de invoering van Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) niet meer onbeveiligd online worden gedeeld. Dat houdt in dat bedrijven en instellingen steeds vaker op zoek gaan naar een oplossing die hun werknemers in staat stelt om bestanden op een eenvoudige en veilige manier met collega’s en klanten te delen. Dat kan met FileCap

 

Contec blijft ontwikkelen aan een zo compleet mogelijke oplossing voor eindgebruikers en voor resellers die klanten een veilige file-transfer-tool willen bieden door FileCap in hun servicepakket op te nemen. 

 

Wat is er nieuw in deze versie?

 • Terugtrekken van verzonden bericht op user niveau​
  Heeft een gebruiker per ongeluk een verkeerd bestand verstuurd of iets verstuurd naar de verkeerde geadresseerde? Vanaf nu is het mogelijk om deze transfer ongedaan te maken zonder dat de gebruiker hiervoor de systeembeheerder hoeft in te schakelen. Een speciale link in de verzendbevestiging zorgt ervoor dat u het risico op datalekken/foutieve transfers sterk vermindert.
   
 • Versterk uw wachtwoordbeleid
  Een wachtwoord-protocol maakt het mogelijk om een sterk wachtwoord af te dwingen bij de gebruikers.
   
 • Nieuwe features voor Managed Service Providers (MSP)​
  MSP’s kunnen vanaf nu gebruikmaken van een totaal vernieuwd dashboard en een volledig geautomatiseerd bestelsysteem voor licenties. Het toevoegen van een nieuwe klant is een kwestie van seconden waarbij elke klant start met een 30-dagen testlicentie. Na deze periode is de aanschaf van een licentie met slechts enkele muisklikken gedaan direct vanuit de admin portal.

Uiteraard heeft het product nog veel meer te bieden. Onze afdeling sales vertelt u er graag over. Neem contact met ze op!

 

Wilt u weten wat FileCap voor u kan betekenen?

Vraag uw persoonlijke demo aan of test FileCap 30 dagen om te zien hoe gebruiksvriendelijk deze oplossing is.