Mojo Networks wint de 2017 Cloud Computing Security Excellence Award

MOUNTAIN VIEW, CA, 20 september 2017 - Mojo Networks, een pionier op het gebied van Cognitive WiFi ™, heeft de 2017 Cloud Computing Security Excellence Award gewonnen voor haar geavanceerde cloud-managed WiFi-platform, Mojo Aware.

 

De Cloud Computing Security Excellence Award, uitgereikt door Cloud Computing magazine, beoordeelt bedrijven in twee verschillende categorieën voor het effectief gebruikmaken van cloud computing en hun inspanningen om nieuwe, gedifferentieerde oplossingen op de markt te brengen.

 

"Deze erkenning voor Mojo's inzet voor cloud security is een uitstekende waardering van de industrie," zegt Rick Wilmer, CEO van Mojo Networks. "Onze inzet voor cloud security is bewezen door onze SSAE-16 SOC 2 certificering voor veiligheid, beschikbaarheid en deskundigheid betreffende cloud-based WiFi management applicaties. Bovendien bevorderen Mojo's Wireless Intrusion Prevention Systems (WIPS), gecombineerd met de innovaties van Cognitive WiFi ™, de volgende generatie enterprise networking. We zijn vereerd door deze erkenning van TMC. "

 

De Cognitive WiFi ™ -oplossing van Mojo maakt gebruik van machine learning, big data en kunstmatige intelligentie om uitzonderlijk betrouwbare, high performance WiFi te leveren, die volledig in de cloud wordt beheerd.

 

“TMC en Cloud Computing magazine erkennen koplopers in de vooruitgang van cloud computing, daarom zijn we er trots op om Mojo Networks uit te roepen als winnaar van de 2017 Cloud Computing Security Excellence Award," aldus Rich Tehrani, CEO, TMC. "Mojo wordt beloond voor hun prestatie op gebied van het op de markt brengen van innovatieve en onderscheidende oplossingen, dit alles met gebruikmaking van de nieuwste technologische trends."

 

Over Mojo Networks, Inc.

Wetende dat klanten klaar zijn voor een modern WiFi-netwerk dat niet vertrouwt op verouderde controllers en eigen hardware, schudden ze bij Mojo de zakelijke WiFi-industrie flink op. De cloud-managed WiFi-oplossing is gebaseerd op een radicale visie om netwerken te creëren die betere resultaten leveren op het gebied van prestatie, beveiliging, schaalbaarheid en gebruiksgemak. Mojo Networks, opgericht in 2003 en gevestigd in Mountain View, CA, levert briljante WiFi aan veel van de beste merken van de wereld en aan de hoogste overheidsniveaus. Lees meer over de visie en producten op www.mojonetworks.com of op de website van Contec BV, distributeur van Mojo Networks in de Benelux.