Mojo Networks lanceert Mojo Cloud versie 8.6

Mojo Networks, leverancier van Cognitive Wifi, lanceert Mojo Cloud versie 8.6

 

Wat is Cognitive WiFi? Bekijk deze korte video

 

 

 

 

Deze  nieuwe release van Mojo Netwoks bevat tal van geweldige verbeteringen waarvan er twee extra bijzonder zijn:
het Big Data Platform en de Network Alerts.

 

Big Data voedt Mojo Cognitive WiFi

 

Door de implementatie van MapR in de multiservice-architectuur vergroot Mojo de gedetailleerdheid van gegevens die beschikbaar zijn voor het Mojo Cloud Platform. Hierdoor wordt machine learning versterkt en kunnen uitzonderlijke  netwerkanalyses geboden worden. Het Mojo Cloud Platform volgt meer dan 300 KPI's, breidt zich uit voor de opslag van meer complexe gegevensrelaties over netwerkelementen en -kenmerken, biedt gedetailleerd inzicht in de gebruikersinterface evenals gegevensopslag voor maximaal een maand.  

 

Belangrijke nieuwe features zijn:

  • Meer inzicht in netwerkkenmerken en baselines. Vanaf het dashboard van versie 8.6 zijn de gebruikers slechts een klik verwijderd van waardevolle inzichten in data en richtlijnen om op problemen te reageren. 
  • Gegevens worden gedurende 30 dagen opgeslagen, inclusief zeer gedetaillieerde data, ook historische, en KPI's waardoor klanten volledig inzicht hebben in het netwerk.
  • Open API's verschaffen klanten inzicht in gegevens die nodig zijn voor de integratie met  third-party systemen ter verdere analyse of om aangepaste bedrijfsgestuurde werkstromen aan te pakken. 

 

Network Event Alerts

 

Met deze functie kunnen IT-medewerkers snel een melding ontvangen van en reageren op netwerkproblemen betreffende het gehele netwerk wanneer er kritieke situaties onstaan of er specifieke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Iedere melding bevat details over de gebeurtenis en de aanbevolen maatregelen. Waarschuwingsmeldingen worden geconfigureerd en beheerd vanuit het Mojo Dashboard en zijn dus uitermate flexibel in te stellen voor netwerkonderdelen, de locatie hiërarchie, categorieën en meldingsvoorkeuren (email, syslog en weergave). 

 

Additionele 8.6 verbeteringen:

  • VoIP-aware Scanning Automation
  • Secure Tunneling

Alle details rondom deze nieuwe release vindt u in de Mojo 8.6 Release Notes. Deze kunt u opvragen bij onze afdeling sales

 

Wilt u zelf zien hoe u kunt profiteren van de Cognitive Wifi van Mojo Networks?

Vraag om een persoonlijke demo.

 

Demo Mojo Cognitive Wifi