Mojo Networks in Gartner's Magic Quadrant 2017 for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure

Mojo Networks staat in Gartner's Magic Quadrant 2017 for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure

 

Mojo Networks, een leverancier van intelligente WiFi-oplossingen, is opgenomen in het Niche Players-kwadrant van Gartners Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. In het Nichespelers-kwadrant is Mojo dankzij zijn volledige visie binnen deze competentie, geheel rechts geplaatst.

 

In Nederland is Contec verantwoordelijk voor de distributie van Mojo. Rudie Egberink, technisch accountmanager bij Contec, zegt: "Mojo Networks is een leverancier met een indrukwekkende  portfolio en een sterke visie, en we zijn verheugd dat ook Gartner dit erkent met de vermelding in het Magic Quadrant. Mojo's intelligente oplossingen biedt de unieke mogelijkheid om wifi-toegangspunten via de cloud te beheren. Daarnaast bevatten de producten een hoge mate van veiligheid en geven ze inzicht in gebruikers. Onze klanten en partners die actief zijn in de zorg, onderwijs of zakelijke markt zijn zeer enthousiast over deze intelligente wifi-oplossingen. Voor ons is het dan ook geweldig dat Mojo Networks is erkend in dit Magic Quadrant. "

 

Abonnees hebben toegang tot het Gartners Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure op: https://www.gartner.com/document/3816971

 

Bron: Gartner, "Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure," Tim Zimmerman, Christian Canales, Bill Menezes, 17 oktober 2017.

 

Gartner Disclaimer:

Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die is afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen díe leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere bepalingen. Gartner’s onderzoekspublicaties bestaan uit de opvattingen van Gartner’s onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke uitspraken. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties op verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

 

 

Mojo Networks in Gartner's Magic Quadrant