Meld u aan voor een Mojo ontbijtsessie en ontdek hoe slim een Wifi-netwerk kan zijn! U maakt hiermee kans op een Echo Dot

 

Wifi van Mojo: stabiliteit en veiligheid

Toegang tot internet is essentieel voor bijna alle werknemers. Logisch, want naast e-mail gebruiken veel zakelijke instellingen software uit de cloud. Haperende of wegvallende wifi is dan ook een grote bron van frustratie. Niet alleen voor werknemers, óók voor IT-beheerders. Het oplossen van wifi-problemen kost IT-beheerders erg veel tijd. Geldt dit ook voor u? Dan is het tijd voor verandering. Tijd voor wifi van Mojo Networks!

 

Wat doet Mojo anders dan anderen?

 

Proactief problemen oplossen: Afwijkingen, zoals bijvoorbeeld inlogproblemen van gebruikers op het draadloze netwerk, worden onmiddellijk gedetecteerd en gerapporteerd. Netwerkbeheerders krijgen vervolgens direct de juiste informatie waarmee ze het probleem kunnen verhelpen.

 

Veilige wifi: Mojo’s wifi netwerken zorgen ervoor dat alle draadloze aanvallen, bedreigingen en apparaten automatisch gedetecteerd en geclassificeerd worden.

 

Eenvoudig cloud beheer: met Mojo worden de wifi access points vanuit de cloud beheerd, oftewel vanaf elke locatie en op elk moment. Dit maakt beheer op afstand heel gemakkelijk.

 

Ziet u het voor zich? Een stabiel wifi-netwerk dat zelf problemen oplost en bedreigingen buiten de deur houdt. Mojo is bovendien makkelijk te implementeren en vereist weinig onderhoud. Dit geeft u tijd voor andere, meer belangrijke IT zaken.

 

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over onze Mojo Morning-sessions op www.contec.nl/mojo