Let op: Beheerconsole zakelijke Avira-oplossingen EOL per 31-12-2015

Vanaf 31 december 2015 zijn de Avira Management Console (AMC) en de Avira Update Manager (AUM) end-of-life verklaard. Avira heeft hiervoor geen vervangend product ontwikkeld.Contec biedt u Webroot Business Endpoint Protection als alternatief. 

 

Vooral voor MSP-partners biedt Webroot interessante opties. Neem contact op met onze afdeling sales voor meer details. 

 

“Wat betekent de uitfasering van AMC en AUM voor mij?”

Dit end-of-life traject betreft alle zakelijke producten van Avira. Concreet houdt het stopzetten van de AMC in dat support en updates voor de beheerconsole komen te vervallen. Daarnaast kunnen nieuwe releases van Avira Professional en Avira Server door het opheffen van de Update Manager niet langer via de console toegevoegd en beheerd worden.

 

“Waarmee kan ik mijn zakelijke Avira-oplossing vervangen?”

Als opvolger van Avira biedt Contec Webroot aan – een merk dat o.a. wordt ingezet door toonaangevende merken waaronder Palo Alto, Cisco en Corero. Behalve dat u uw klanten een geavanceerde real-time bescherming tegen internetbedreigingen kunt aanbieden kan dit ook nog eens tegen zeer concurrerende prijzen.

 

“Wat onderscheidt Webroot van andere antivirusproducten?”

  • Het traditionele ‘blacklisten’ (i.e. een bestand is GOED of SLECHT) wordt door veel antivirus-vendoren als norm aangehouden. Er duiken echter met regelmaat dermate geavanceerde (ransomware)virussen op, dat deze methode niet langer toereikend is.
  • Webroot ziet het toevoegen van de categorie ONBEKEND aan deze classificatie als een essentiële volgende stap op het gebied van detectie. Daarnaast is Webroot de eerste antivirus-oplossing die beschikt over de Rollback-functionaliteit. Hiermee maakt u voorheen onbekende virussen met terugwerkende kracht onschadelijk en herstelt u eenvoudig aangetaste bestanden. 
  • Cloud-based en daardoor altijd up-to-date en effectief.
  • Eén oplossing voor zowel antivirus en antimalware

Meer USP’s vindt u op: www.contec.nl/avirawebroot

 

- Ga naar de productpagina van Webroot
- Schrijf u in voor een Webroot-webinar
- Neem contact op voor meer informatie