IT-Security die werkt! Hillstone toont gelaagde beveiliging tijdens de Infosecurity Europe 2018 in Londen

IT-Security die werkt! Hillstone toont gelaagde beveiliging tijdens de Infosecurity Europe 2018 in Londen

 

Tijdens de komende Infosecurity Europe 2018 van 5 tot en met 7 juni te Londen presenteert Hillstone Networks haar nieuwste portfolio van netwerkbeveiligingsoplossingen aan veiligheidsexperts en eindgebruikers.

 

"Bij Hillstone Networks lossen we een breed scala aan beveiligingsuitdagingen op voor onze zakelijke klanten en serviceproviders", zegt Lingling Zhang, Senior Vice President Product and Marketing van Hillstone Networks. "Hillstone is toegewijd aan het succes van onze klant, en de Europese regio is hierop geen uitzondering. Met een uitgebreid portfolio van oplossingen en ondersteunende diensten staat Hillstone klaar om oplossingen te leveren die werken. "

 

De hedendaagse beveiligingsuitdagingen vragen om een passende netwerkbeveiliging. Tijdens Infosecurity Europe 2018 zal Hillstone vier belangrijke oplossingen hiervoor onder de aandacht brengen:

 

Advanced Threat Prevention: Hillstone Networks heeft een unieke en effectieve aanpak om geavanceerde bedreigingen, zoals ransomware, te bestrijden. Met vooruitstrevende gelaagde beveiliging, meerdere gepatenteerde threat detection engines en gerichte mogelijkheden voor bedreigingscorrelatie, detecteren en beperken de Hillstone-oplossingen ransomware in elke fase van een cyberdreiging.

 

Micro-segmentatie voor gevirtualiseerde datacenters: Hillstone CloudHive is een geavanceerde micro-segmentatieoplossing die ontworpen is op basis van de eisen van het gevirtualiseerde datacenter. Het biedt ongekend inzicht in het verkeer en de bedreigingen, waardoor het datacenter-dreigingsniveau tot bijna nul wordt beperkt.
 

Beveiliging voor Network Function Virtualization (NFV): Hillstone CloudEdge biedt een complete VNF-oplossing voor NFV-omgevingen die verschillende cloudplatformen ondersteunen, geautomatiseerd uitrollen, realtime inzicht bieden in de prestaties en servicekwaliteit en meer. Hillstone wordt daarom gezien als een belangrijke security-leverancier met de breedste compatibiliteit en meerdere productimplementaties voor NFV. Thomas Calf, account manager bij Contec vertelt u meer hierover in deze video.

 

Security as a Service voor MSP's: CloudView is een cloudgebaseerd beveiligingsbeheer- en analyse-platform dat beveiligingsmogelijkheden biedt voor alle Hillstone-producten. Bovendien voorziet het in 24/7 mobiele en web-toegang vanaf elke locatie op elk apparaat.

 

Meer informatie over de oplossingen van Hillstone vindt u hier

 

Over Hillstone Networks:

Hillstone Networks is opgericht in 2006. Wereldwijd levert Hillstone bewezen, high-performance netwerkbeveiligingsoplossingen aan meer dan 15.000 klanten. Hiertoe behoren Fortune 500 bedrijven, financiële-  en onderwijs-instellingen, service providers en data centers. Gartner heeft Hillstone vier opeenvolgende jaren in haar “Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls” geplaatst.