Hillstone Networks voor het vierde jaar op rij in Magic Quadrant Gartner

Hillstone Networks is voor het vierde opeenvolgende jaar gepositioneerd in Gartner’s Magic Quadrant voor Enterprise Network Firewalls * en het Magic Quadrant for Unified Threat Management (SMB Multifunctionele Firewalls).

 

De oplossingen van Hillstone voorzien netwerken van een layered threat defence door bescherming te bieden op meerdere fronten: bij de server, aan de rand van het netwerk én in de cloud.

 

Voor in de cloud en in virtuele omgevingen maakt Hillstone CloudHive gebruik van microsegmentatie voor VMware-netwerken. Dit vindt plaats in samenwerking met CloudEdge, een virtuele firewallapplicatie voor virtuele netwerken of netwerken die toegankelijk zijn via een cloud. Daarnaast heeft Hillstone nu ook firewalloplossingen voor hybride netwerken, zoals implementaties met een mix van on-premises, cloud en virtuele omgevingen.

 

Hillstone wordt geprezen om de toepassing van Behavioral Intelligence waardoor bedreigingen binnen enkele minuten worden voorkomen en netwerken doeltreffend beveiligd zijn.

 

Lees het volledige bericht

 

Het Magic Quadrant 2017 for Enterprise Network Firewalls en de rapporten van Magic Quadrant for Unified Threat Management (SMB Multifunctionele Firewalls) van juni 2017 zijn voor Gartner-klanten beschikbaar op www.gartner.com.

 

Wilt u meer weten over de oplossingen van Hillstone?

 

* Source: Gartner, Inc., “Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls” by, Adam Hils, Jeremy D’Hoinne, Rajpreet Kaur and Greg Young, July 2017