Hillstone lanceert Hillstone Security Management Platform 3.0R1

Hillstone Security Management Platform
 

Hillstone heeft onlangs versie 3.0R1 van het Hillstone Security Management Platform (HSM) uitgebracht. Hierin zijn een aantal kernfuncties geïntroduceerd die de beheermogelijkheden van het HSM en de high availability aanzienlijk verbeteren. Deze essentiële updates zijn ter ondersteuning van grootschalige implementatie- of productieomgevingen. De nieuwe versie ondersteunt alle HSM-platformen, waaronder HSM50, HSM 200 en vHSM.

 

Enkele highlights:

 

Gedistribueerde implementatie.

HSM ondersteunt gedistribueerde implementatie zodat het HSM meerdere HSM's kan beheren. De gedistribueerde implementatiefunctie breidt de beheermogelijkheden van HSM-platformen uit tot een onbeperkt aantal exemplaren. Elke HSM kan als standalone, master of slave-modus functioneren. Een master-HSM kan maximaal 16 slave-devices beheren met behulp van essentiële beheer- en bewakingsfuncties.

 

High Availability

HSM is een gecentraliseerd beheerplatform en ondersteunt high availability. Dit maakt het verwijderen van single points of failure (SPOF) in het netwerk mogelijk. Wanneer het HSM in de HA-modus geïmplementeerd is, kunnen klanten continu al hun beveiligingsapparatuur beheren zonder dat het bedrijf daarvan hinder ondervindt.

 

Firewall High Availability support

HSM3.0R1 ondersteunt nu het beheer en de configuratie van HA-appliances, inclusief het HA-clustermanagement voor Hillstone-firewalls in Active-Passive / Active-Active / Active-Peer-modi. Daarnaast wordt de monitoring van de relatie tussen en de status van HA-groepen en diverse andere functies ondersteunt. Dit vermindert de operationele overhead voor beveiligingsbeheerders.

 

Configuratie-optimalisatie

In deze versie zijn het importeren van applianceconfiguraties, zoals beleidsregels, iQos, NAT, routing en bundels, geoptimaliseerd. Hierdoor vermindert de complexiteit van de configuratie en verbetert de algehele gebruikerservaring.

 

Wilt u meer weten of dit product?

Lees de datasheet van het Hillstone Security Management Platform of neem contact op met onze salesafdeling.