Hillstone introduceert Server Breach Detection System V2.0

Hillstone Networks lanceert het Hillstone Server Breach Detection System 2.0, gericht op het beschermen van bedrijfskritische servers binnen het intranet, het detecteren van onbekende en bijna zero-day bedreigingsaanvallen en het opsporen van abnormale activiteiten van server- en hostmachines op netwerk- en applicatieniveau.

 

Hillstone sBDS bevat geavanceerde en innovatieve technologieën, waaronder Advanced Threat Detection (ATD), Abnormal Behavior Detection (ABD), Network Traffic Analytics (NTA), Threat Intelligent Correlations and Deception Technology, enz., evenals intrution detection en virusscan-engines. Hiermee ondersteunt Hillstone sBDS  bedrijven bij de opbouw van een ​​inzichtelijk, eenvoudig te beheren en betrouwbaar intern netwerkbeveiligingssysteem dat de kritische activa en informatie beschermt tegen lekken of diefstal, nadat er een inbreuk heeft plaatsgevonden.

 

Hillstone sBDS is geschikt voor bedrijven die al Next Generation Firewalls hebben, en op zoek zijn naar aanvullende oplossingen met meer geavanceerde technologieën om hun kritische activa te beschermen.

 

Bekijk de nieuwe datasheet en de demovideo.

 

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met onze afdeling sales.