Hillstone CloudHive behaalt VMware Ready™ status

Hillstone CloudHive behaalt VMware Ready™ status

 

De Hillstone CloudHive - Advanced Micro-segmentation Firewall is gekwalificeerd voor het VMware Ready ™ -logo. Lees hier het gezamenlijke persbericht van Hillstone Networks en VMware.

 

Deze integratie van CloudHive met NSX verhelpt een kritieke tekortkoming in gevirtualiseerde omgevingen - het beschermen van de virtuele omgeving van uw klant en de data binnen deze omgeving tegen geavanceerde bedreigingen.

 

Deze diepe integratie lost de uitdagingen op die zich voordoen bij de implementatie van veilige SDDC-oplossingen in de dynamische datacenters van tegenwoordig en de cyberbedreigingen waarmee bedrijven overal te maken hebben.

 

Klanten kunnen nu ten volle profiteren van een echt softwaregedefinieerd datacenter, zonder de beveiliging in gevaar te brengen. CloudHive, draaiend met VMware NSX, combineert de voordelen van servervirtualisatie met netwerkbeveiliging en biedt de volgende voordelen:

 

• Volledig geautomatiseerde, geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor zowel noord-zuid- als oost-westverkeer binnen het
   datacenter en naar de cloud.

• Gedetailleerd inzicht in iedere bedreiging voor alle datacenterverkeer, van het virtuele netwerk tot en met de toepassingen.

• Moeiteloze schaling door gericht beheer om productiviteit en efficiëntie te garanderen.

 

Hoe werkt Hillstone CloudHive?

Bekijk de video

 

Wilt u graag meer weten over de oplossingen van Hillstone?
Neemt u dan contact op met onze collega's van de afdeling sales. Zij informeren u graag of plannen een persoonlijke demo voor u in.