Gartner neemt Hillstone Networks opnieuw op in het UTM Magic Quadrant

Hillstone Networks opnieuw in Gartner's UTM Magic Quadrant

 

Hillstone Networks, vooraanstaand leverancier van oplossingen voor netwerkbeveiliging, is voor het vijfde jaar achtereen door Gartner opgenomen in zijn Magic Quadrant for Unified Threat Management (UTM). De UTM-oplossingen van Hillstone voorzien in integrale beveiligings- en netwerkdiensten die wat betreft prijs en prestaties aansluiten op de behoeften van middelgrote en grote bedrijven en geografisch verspreide ondernemingen.

 

De beveiligingsoplossingen van Hillstone Networks bieden bescherming voor de netwerkrand, interne netwerken, virtuele machines, endpoints en de cloud. Hun gelaagde beveiliging houdt organisaties veilig tijdens alle bedreigingsstadia. Bedrijven en instellingen profiteren met name van dit brede scala aan oplossingen, die nu in de vorm van een dienst worden aangeboden. Het aanbod omvat onder meer nieuwe abonnementsmodellen voor integratie met cloud providers als Azure, AWS en Alibaba.

 

Bert Janssen, IT security consultant bij Contec, distributeur van Hillstone Networks in de Benelux, zegt: “Gartner positioneert Hillstone Networks op een steeds hogere positie in de Magic Quadrants. Dit is een blijk van erkenning voor de visie op de bescherming van de netwerken en bedrijfskritische systemen. Hillstone werkt ook samen met andere technologiepartners aan de ontwikkeling van een breed assortiment van oplossingen. Hiermee zal het bedrijf de lat op het gebied van beveiligingsinnovaties steeds hoger leggen.” 

 

 Het ‘2018 Magic Quadrant for UTM’-rapport is voor abonnees beschikbaar op www.gartner.com.

 

Over het Magic Quadrant: Gartner, Magic Quadrant for Unified Threat Management (SMB Multifunction Firewalls), Rajpreet Kaur en Claudio Neiva, 20 september 2018. Gartner doet geen aanbevelingen ten aanzien van leveranciers, producten of diensten die in zijn onderzoekspublicaties aan bod komen, en adviseert technologiegebruikers evenmin om louter te kiezen voor leveranciers met de hoogste scores of andere aanduidingen. De publicaties van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van zijn onderzoeksorganisatie en dienen niet als feitelijke verklaringen te worden beschouwd. Gartner biedt geen enkele impliciete of expliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van, maar niet beperkt tot garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

 

Voor meer informatie over de laatste oplossingen en technologie van Hillstone Networks kunt u contact opnemen met onze afdeling sales.

 

Wilt u een persoonlijke productdemo?
Tijdens een persoonlijke productdemo introduceren wij u de Intelligent Next Generation Firewall-oplossingen van Hillstone Networks door kort het portfolio met u te doorlopen. Via onderstaande button kunt u uw productdemo aanvragen.