Contec op de Infosecurity 2017: een video-impressie

 

 

Contec op de Infosecurity 2017: een impressie

 

1 en 2 november heeft Contec deelgenomen aan de Infosecurity 2017.

Op onze stand hebben we de bezoekers bijgepraat over nieuwste ontwikkelingen in binnen het product- en dienstenportfolio van Contec.

 

Contec Courant

 

Met veel trots hebben we op de beurs de eerste editie van de Contec Courant uitgedeeld! Hierin vindt u informatie over nieuwe producten in ons portfolio, interessante blogs en een aansprekende klantenreferentie.

 

De artikelen in de Contec Courant verwoorden goed waar Contec voor staat: het aanbod van uitstekende securityproducten gecombineerd met vergaande dienstverlening op het gebied van sales en support. U weet: wij zijn een Value Added distributeur. Omdat we een ervaren en betrokken technisch team in huis hebben, bieden we u de ondersteuning waar behoefte aan is. Of er nu vragen zijn tijdens de sales – en implementatietrajecten van Hillstone Networks, Webroot, Mojo Networks of FileCap, het team van Contec staat altijd voor u klaar.

 

Heeft u deze editie gemist? Lees hem alsnog!

 

 

Seminars

 

Op beide beursdagen verzorgden Contec en Mojo seminars. In slechts 30 minuten werden de voordelen van Hillstone en Mojo gedemonstreerd.

 

Er was veel belangstelling voor deze seminars met als thema “Bescherming tegen onbekende threats. Mogelijk of onmogelijk?”en “How smart is your wireless network?”. Op beide dagen zaten de zalen goed vol.

 

Wilt u graag meer informatie over onze producten? Volg dan één van onze webinars of neem contact met ons op.