Business Case FileCap: ComPromise Domino gaat voor AVG-compliant

Business Case FileCap: ComPromise Domino gaat voor AVG-compliant data versturen én ontvangen 

Door de invoering van de privacywet AVG vroegen klanten van ComPromise Domino naar een mogelijk veilig alternatief voor WeTransfer. Wanneer er, voor het versturen van bestanden met gevoelige informatie,  gebruik gemaakt wordt van een cloudoplossing zoals WeTransfer is namelijk niet bekend waar de data gehost wordt.

 

Zowel klanten als ComPromise Domino zelf willen precies weten waar de privacygevoelige informatie, geëncrypt, opgeslagen is.  

 

FileCap, een product van Contec B.V. en reeds bekend bij ComPromise Domino, is hiervoor de perfecte oplossing gebleken.

 

De oplossing biedt klanten de mogelijkheid om compliant te zijn aan de AVG. Als reseller, biedt het MSP-model van FileCap ook de nodige voordelen.

 

"Dankzij het MSP-model is het mogelijk om verschillende FileCap-servers in te richten op één virtuele multi-tenant server", vertelt Maurice de Wit, teamleider sales bij ComPromise Domino.

 

Lees in de volledige business case waarom en hoe het MSP-model FileCap ook beschikbaar maakt voor kleinere klanten.

 

Hoe versturen en ontvangen u en uw klanten bestanden AVG-proof?

Contec, producent en leverancier van FileCap, heeft een interessante infographic gemaakt waarmee u uw klant kunt laten zien hoe zij belangrijke en gevoelige bestanden eenvoudig en AVG-compliant kunnen delen en downloaden met FileCap.  

 


 

Op de hoogte blijven over FileCap?
Volg ons op Twitter.