Bezoek Contec tijdens de Infosecurity 2018 op stand A037

Bezoek Contec tijdens de Infosecurity 2018 op 31 oktober en 1 november in de jaarbeurs te Utrecht.

 

Graag nodigen we u uit op onze stand A.037 tijdens de Infosecurity 2018 om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen het product- en dienstenportfolio van Contec. Bezoek onze stand, maak kennis met onze producten en laat u informeren over de commerciële kansen die deze u als reseller of als MSP kunnen bieden.

 

 


 

Privacy gevoelige bestanden? Deel en download ze AVG-compliant met FileCap!

 

E-mail is niet meer weg te denken als modern communicatiemiddel. Vertrouwelijke bestanden, die soms privacygevoelige informatie bevatten, verzenden we dagelijks met de grootste eenvoud via diverse e-mailbrowsers als Microsoft Outlook en Gmail. Is de e-mailbijlage te groot? Dan kiezen we massaal voor een gratis en op Cloud gebaseerde file-transfer-tool.

 

Maar u wilt als organisatie natuurlijk geen enkel risico lopen dat uw data uitlekt en in verkeerde handen terecht komt. Bovendien schrijft de AVG-wetgeving voor dat u moet kunnen aantonen waar uw bestanden met persoonsgegevens komen te staan als u op verzenden drukt. Stop daarom vandaag nog met het e-mailen, doorsturen en droppen van vertrouwelijke bestanden in de Cloud. Voorkom dat uw informatie ongecodeerd wordt onderschept, wordt meegelezen of helemaal niet na de aangegeven bewaartijd wordt vernietigd.

 

De oplossing is FileCap: een tool die AVG-ready is zodat u met uw organisatie verzekerd bent van een veilige en zeer gebruiksvriendelijke file-transfer-tool. 

 

Nu al graag meer weten over FileCap? Vraag uw persoonlijke demo aan of test het product 30 dagen

 


 

Hillstone Networks Beveilig uw netwerk met intelligentie!

 

De oplossingen van Hillstone voorzien netwerken van een layered threat defence door bescherming te bieden op meerdere fronten: in de core van het netwerk, aan de rand van het netwerk én in de cloud. Door de inzet van Behavioral Intelligence en netwerksegmentatie maken de oplossingen van Hillstone het mogelijk om de veiligheid van een netwerk proactief te verbeteren. 

Op de stand vertellen we u er graag meer over. Wilt u alvast een preview? Vraag dan uw persoonlijke productdemo aan.

 


 

Webroot – Cloud-based bescherming, altijd en overal real-time bescherming tegen internetbedreigingen. 

 

Door de inzet van multi-vector bescherming is de antivirus-oplossing Webroot in staat om endpoints en gebruikers in alle fasen van een cyberaanval te beveiligen door deze te blokkeren of te stoppen. Het eenvoudige beheer en het uitstekende verdienmodel maakt het een perfect product voor MSPs. Ook in virtuele omgevingen (VDI) wordt Webroot zeer succesvol ingezet.

 

 


 

Mojo Networks – Hoe slim is uw wifi? 

 

De cognitieve Wifi-oplossing van Mojo Networks biedt de unieke mogelijkheid om wifi access points via de cloud te beheren, een hoge mate van veiligheid en inzicht in gebruikers. Het werkt bovendien proactief:  Mojo Aware herkent potentiële problemen op het netwerk direct. Door de inzet van big data analyse en root cause analyse lost het netwerk de problemen zelf op. Dit betekent een enorme tijdsbesparing voor beheerders. Mojo’s Social Wi-Fi & Analytics laat gasten op basis van hun sociale media account gratis inloggen op het netwerk. De onderneming kan vervolgens met de klant contact leggen door het sturen van aanbiedingen of relevante informatie. Mojo analyseert de klantgegevens en levert deze aan in een overzichtelijke rapportage.

 


 

Hoe was het vorig jaar? Bekijk nog snel even de video.

 

Tot ziens in Utrecht!