Bezoek Contec tijdens de Infosecurity 2017

Bezoek Contec tijdens de Infosecurity 2017 op 1 en 2 november in de jaarbeurs te Utrecht.

 

Graag nodigen we u uit op onze stand A.079 om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen het product- en dienstenportfolio van Contec. Bezoek onze stand of één van onze seminars, maak kennis met onze producten en laat u informeren over de commerciële kansen die deze u als reseller of als MSP kunnen bieden.

 

 


 

Hillstone Networks Beveilig uw netwerk met intelligentie!

De oplossingen van Hillstone voorzien netwerken van een layered threat defence door bescherming te bieden op meerdere fronten: in de core van het netwerk, aan de rand van het netwerk én in de cloud. Door de inzet van Behavioral Intelligence en netwerksegmentatie maken de oplossingen van Hillstone het mogelijk om de veiligheid van een netwerk proactief te verbeteren. Schrijf u in voor de seminar en leer meer.

 


 

Mojo Networks Hoe slim is uw wifi?

De cognitieve Wifi-oplossing van Mojo Networks biedt de unieke mogelijkheid om wifi access points via de cloud te beheren, een hoge mate van veiligheid en inzicht in gebruikers. Het werkt bovendien proactief:  Mojo Aware herkent potentiële problemen op het netwerk direct. Door de inzet van big data analyse en root cause analyse lost het netwerk de problemen zelf op. Dit betekent een enorme tijdsbesparing voor beheerders. Mojo’s Social Wi-Fi & Analytics laat gasten op basis van hun sociale media account gratis inloggen op het netwerk. De onderneming kan vervolgens met de klant contact leggen door het sturen van aanbiedingen of relevante informatie. Mojo analyseert de klantgegevens en levert deze aan in een overzichtelijke rapportage. Schrijf u in voor de seminar en zie hoe dit alles werkt.

 


 

FileCap Verzend én ontvang bestanden veilig, eenvoudig en zonder gebruik te maken van de cloud!

Alle bestanden, of ze nu groot of klein zijn, kunnen gevoelige of vertrouwelijke informatie bevatten. Om de gegevensbescherming te waarborgen is het van belang om er zeker van te zijn dat de opslag en de overdracht van bestanden veilig plaatsvindt en dat een bestand bij de juiste persoon terechtkomt. FileCap realiseert dit door gebruik te maken van de modernste encryptie technologie, beveiliging met een wachtwoord en binnenkort ook van two-factor authenticatie. Uw bestanden blijven in uw eigen beveiligde omgeving. In de grootzakelijke markt is FileCap al een begrip en dankzij een nieuw MSP-model is FileCap nu ook beschikbaar voor het MKB.

 


 

En uiteraard informeren we u ook graag over Webroot, een product dat we al jarenlang succesvol verkopen via onze partners.

 

Webroot Cloud-based bescherming, altijd en overal real-time bescherming tegen internetbedreigingen. 

Door de inzet van multi-vector bescherming is de antivirus-oplossing Webroot in staat om endpoints en gebruikers in alle fasen van een cyberaanval te beveiligen door deze te blokkeren of te stoppen. Het eenvoudige beheer en het uitstekende verdienmodel maakt het een perfect product voor MSPs. Ook in virtuele omgevingen (VDI) wordt Webroot zeer succesvol ingezet.

 


 

Seminars

 

Op beide beursdagen verzorgen Contec en Mojo seminars. In slechts 30 minuten worden u de voordelen van Hillstone en Mojo gedemonsteerd.

 

Hillstone - Bescherming tegen onbekende threats. Mogelijk of onmogelijk? Spreker Bert Janssen, Security Consultant bij Contec BV Registreer

 

Mojo  - How smart is your wireless network? Spreker Ian Tearle, Sales Engineer bij Mojo Networks Registreer

 

Tot ziens in Utrecht!