Nieuws

Bescherm uw data middels netwerksegmentatie. Volg de Hillstone Webinar

Uw netwerk structureel beveiligen? 

 

Tijdens een LIVE Webinar op woensdag 31 mei demonstreert Contec hoe  de security-oplossingen van  Hillstone Networks u structureel beveiligen op netwerkniveau. Ransomware wordt al in de kern van uw netwerk gestopt!

 

 

 

Bij een uitbraak van ransomware lopen de meeste bedrijven veel schade op doordat deze vaak pas gedetecteerd en gestopt wordt op de endpoints. Hierbij is het dan de antivirusoplossing die handelt. Legacy firewalls zijn vaak niet opgewassen tegen de huidige next-generation bedreigingen.

 

De oplossingen van Hillstone Networks maken het mogelijk om de veiligheid van een netwerk proactief te verbeteren.

 

Hillstone maakt hiervoor gebruik van Behavioral Intelligence en segmentatie.

 

Behavioral Intelligence
Door gedragsmatige analyses detecteert de Hillstone Intelligent Next Generation Firewall afwijkend gedrag onmiddellijk. Dit maakt een geheel nieuwe manier van netwerkbeveiliging mogelijk. De ransomware kan al aan de rand of in de core van het netwerk worden gedetecteerd en heeft geen kans om de endpoints te bereiken of zich te verspreiden.

 

Segmentatie
De producten van Hillstone maken het mogelijk om een netwerk volledig te segmenteren. Door het scheiden van netwerken wordt de kans op verspreiding van ransomware over het gehele netwerk tot een minimum beperkt. Bovendien wordt iedere connectie van client naar server geïnspecteerd op mogelijke exploits zoals de NSA ETHERNALBLUE exploit welke recent is gebruikt in de WannaCry ransomware.

 

Tijdens onze webinar op woensdag 31 mei demonstreren wij u hoe dit in zijn werk gaat. Leer hoe u uw netwerk vanaf nu structureel kunt beveiligen tegen geavanceerde exploits, ransomware varianten en zero day malware!

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling sales.