Kenmerken Hillstone CloudView

 

Hillstone CloudView wordt gekenmerkt door:

 

Realtime monitoring van systeem en verkeer

Hillstone CloudView biedt centraal  beheer en beveiliging van de status en al het dataverkeer van alle apparaten die ondersteunt worden door Hillstone. Dit geldt voor zowel hardware als virtuele appliances als ook voor implementatiemodellen (in de perimeter of in de cloud).

 


 

Gedetailleerde threatanalyse en monitoring

Met inzicht in het bestaande dreigingslandschap, de details van de threatanalyse en de beveiligingsgegevens kunnen gebruikers eenvoudig de status van het netwerk bepalen en op de hoogte gesteld worden van enig abnormaal gedrag of aanvallen op hun netwerk. Op deze manier kunnen zij snel actie ondernemen wanneer bedreigingen zich voordoen.

 


 

Uitgebreide loging en reporting

De cloudgebaseerde logretentie functionaliteit biedt gebruikers de flexibiliteit om logboeken voor langere tijd te bewaren gebruikmakend van een flexibel abonnement.

 

 

Overal, altijd en op ieder device toegang

CloudView kan als SaaS-service gehost worden in de infrastructuur van een publieke cloud. Gebruikers kunnen hierdoor op ieder moment van de dag ongeacht de locatie, toegang krijgen tot de service via web- of mobiele applicaties vanaf elk willekeurig iOS- of Android-apparaat.