Hillstone X10800 Next-Generation Data Center Firewall

Hillstone X10800 Data Center Firewall

 

 

De Hillstone X10800 Data Center Firewall wordt gekenmerkt door:

 

Carrier-grade betrouwbaarheid

De hardware en software van de X10800 bieden 99,999% carrier-grade betrouwbaarheid. Het ondersteunt High Availability (HA) in zowel de active/passive als de active/active modus en verzekert 24/7 uptime. Het systeem is volledig modulair opgebouwd en ondersteunt de redundantie van de System Control Modules (SCM), de Security Service Modules (SSM), de interfacemodule en de switchmodule. Bovendien zijn alle modules hot-swappable.

 


 

Toonaangevende Virtual Firewall Technology

De Hillstone X10800 Data Center Firewalldata kan opgedeeld worden in meer dan 1000 aparte virtuele firewalls en biedt hiermee geavanceerde virtuele firewall mogelijkheden voor grote datacenters. Elke virtuele firewall van de X10800 heeft niet alleen zijn eigen system resources, maar kan ook individueel en tot in detail worden geconfigureerd zodat iedere klant zijn eigen firewall heeft.

 


 

Verfijnde Application Control en uitgebreide security

De X10800 data center firewall maakt gebruik van geavanceerde, diepgaande technologie voor het identificeren van applicaties om duizenden netwerktoepassingen nauwkeurig te kunnen identificeren op basis van protocolfuncties, gedragskenmerken en correlatieanalyse, waaronder honderden mobiele applicaties en gecodeerde P2P-applicaties. De X10800 past intrusion prevention toe op basis van een grondige identificatie van applicaties, protocoldetectie en analyse van het aanvalsprincipe. Bovendien ondersteunt de X10800 data center firewall URL-filtering voor de database met daarin tientallen miljoenen URL’s.

 


 

Grondige netwerkaanpassingen

De X10800 Data Center Firewall ondersteunt de next-generation internetimplementatie-technologieën (waaronder dual-stack, tunnel, DNS64 / NAT64 en andere overgangstechnologieën) volledig.​ Bovendien is de X10800 Data Center Firewall volledig compliant met de standaard IPSec VPN-mogelijkheden en is de derde-generatie SSL VPN geïntegreerd om gebruikers te voorzien van een krachtige en volledige VPN-oplossing.