Nieuws

Bezoek Contec tijdens het ChannelConnect LIVE 2017 event

Op 28 juni neemt Contec deel aan het ChannelConnect LIVE 2017 event in Utrecht. Hét netwerk event voor de telecom en ict-professionals.

 

Tijdens dit event gaan we graag met u het gesprek aan over ons productportfolio en hoe interessant deze voor u, als reseller, kan zijn.

 

HIlstone Networks
Heeft u al kennis gemaakt met de oplossingen van Hillstone Networks?

Met de Hillstone T-Series Intelligent Next-Generation Firewalls introduceren wij u nieuwe manier van netwerkbeveiliging dankzij de inzet van Behavioral Intelligence.

 

Door de toepassing van "Layered Defence" voorkomt de Hillstone Intelligent Next-Generation Firewall dat ransomware schade aan kan richten bij uw onderneming. Vanwege deze visie op de Layered Defense in Network Security is Hillstone Networks, als één van de weinige vendoren, gepositioneerd in drie van de Gartner Magic Quadrants

 

Bezoek onze stand voor meer informatie en kijk of u in aanmerking komt voor een GRATIS Proof of Concept t.w.v. Euro 1500,-- van Hillstone.

 

Sneak Preview! Mojo Networks
Binnenkort bij Contec: de volledige cloudbased WiFi-infrastructuur van Mojo Networks.

Ontmoet de professionals van deze next-generation Cloud Managed WiFi-oplossing!!!

 

Webroot

Bekijk de MSP-mogelijkheden van de antivirus-oplossing Webroot. We vertellen u graag waarom onze MSP-partners voor deze oplossing hebben gekozen.

 

FileCap

Verstuur én ontvang eenvoudig, veilig en 'cloudless' grote en vertrouwelijke bestanden met  FileCap.

 

Meld u gratis aan

 

Tot ziens in Utrecht!