VH ICT-diensten

Wat onze klanten zeggen

Contec is de Service Added Distributeur waar we al enige tijd naar op zoek waren.
Richard Hulst
Over deze partner: 

Veel IT-bedrijven ontwikkelen per branche een aparte maatoplossing. VH ICT biedt klanten een standaard professioneel organisatienetwerk (t/m 500 users) waarbinnen branche-specifieke applicatiesoftware kan worden ingezet. Het voordeel van deze werkwijze is dat de organisatie betrouwbare en beheersbare bedrijfsnetwerken kan aanbieden tegen relatief lage kosten.

 

VH ICT werd in 2013 Contec-partner van de geboden security oplossingen. Zij zijn intussen een succesvolle MSP geworden van de next-generation software van Webroot.

Contec en deze klant: 

Richard Hulst (manager bij VH ICT): “Eenmaal in contact met Contec, bleek dit de Service Added Distributeur te zijn waar we al enige tijd naar op zoek waren. Contec onderscheidt zich van andere distributeurs door de wijze waarop omgegaan wordt met resellers en de goede support. Onlangs deden zich bijvoorbeeld ’s nachts twee situaties voor waarbij we hulp nodig hadden. Ook toen stond Contec voor ons klaar”.

 

VH ICT maakt gebruik van de technische trainingen van Contec om medewerkers op te leiden. Met name de praktijkgerichte invulling van deze trainingen wordt hierbij als prettig ervaren: “De kennis wordt niet alleen opgedaan aan de hand van lesstof, maar met name door te werken met cases uit de praktijk.”