Van Hessen NV

Wat onze klanten zeggen

Contec is één van de weinige distributeurs waarbij “Value Added” geen loze term is.
Gunther Van Bael
Over deze partner: 

Van Hessen NV is een belangrijke speler op het gebied van horeca-automatisering. Nadat in samenspraak met een klant is vastgesteld welke product- en softwaremodules nodig zijn, integreert de organisatie deze tot een totaaloplossing. Uitgebreide vakkennis in huis hebben van elk element binnen deze geïntegreerde pakketten is hierbij essentieel. “Alleen dán zijn totaalpakketten een succes. Onze partnerschappen - voor innovatie van soft- én hardware - zijn daarom cruciaal. Zo bouwen we samen met onze klanten bij aanvang van een project het optimale systeem. Dat we daarna maximaal ondersteunen.

Contec en deze klant: 

Van Hessen NV neemt Webroot af bij Contec. “De producten van Webroot sluiten perfect aan bij de behoeften van onze klanten en geven ons de mogelijkheid tot het bieden van een totaaloplossing”, aldus Gunther Van Bael (Manager Business Development) “Deze door Contec zorgvuldig uitgekozen producten, genieten de nodige erkenning, zowel bij eindgebruikers als bij ICT Engineers.

 

Contec is één van de weinige distributeurs waarbij “Value Added” geen loze term is. De ondersteuning, zowel technisch als commercieel is ongeëvenaard en ze behouden tevens de voeling met de eindgebruikers. De toegevoegde waarde van Contec is voor ons dan ook de commerciële ingesteldheid, technische expertise en service-gerichtheid. Deze kenmerken stellen Van Hessen NV in staat om te voldoen aan de hoge verwachtingen van de klanten in onze sector.