User case FileCap: Biga Groep

Wat onze klanten zeggen

Met FileCap is zowel de veiligheid als het gebruikersgemak dik in orde.
Bas Arendshorst
Over deze partner: 

Biga Groep is een social enterprise en onderneemt met een maatschappelijke missie. Zij zijn partner voor vijf gemeenten bij het realiseren van arbeidsparticipatie voor hun inwoners. Biga Groep begeleidt mensen naar werk. Door mensen in dienst te nemen, of ze te helpen bij hun zoektocht naar een andere baan of detachering.Ze ondersteunen de gemeenten Zeist, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik en Wijk bij Duurstede bij het uitvoeren van de Participatiewet.Ongeveer 500 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn bij Biga Groep in dienst.

 

Biga Groep biedt effectieve en efficiënte oplossingen voor personeelsvraagstukken en zorgt ervoor dat mensen die mee willen doen aan het werkproces zo optimaal mogelijk worden ingezet.

 

Bezoek de website van BigaGroep

Contec en deze klant: 

Biga Group werkt met gevoelige persoonlijke gegevens van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze werknemers worden goed begeleid, en dat vergt veel administratie en documentatie. Zware documenten met persoonlijke data werden voorheen via de cloud-oplossing WeTransfer verstuurd. Daar zat geen beveiliging op, en bovendien vereiste het heel wat handelingen voordat het document verzonden kon worden. Biga Groep wilde dit vervangen door een veilige, gebruiksvriendelijke oplossing. Deze vonden ze in FileCap.

 

"Met de Outlook-plugin van FileCap kunnen onze werknemers alle bestanden met privacygevoelige informatie veilig via de mail versturen. Dit is ook gezien de privacywet AVG heel belangrijk", zegt Bas Arendshorst, werkzaam bij Informatisering & Automatisering van Biga Groep

 

Lees de volledige klantcase van Biga Groep.