Resellercase FileCap: Heiper ICT

Wat onze klanten zeggen

Heiper ICT helpt met FileCap als dienst
Mark Koele
Over deze partner: 

Heiper ICT is een ICT-dienstverlener met een breed spectrum aan klanten in Nederland. Deze bedrijven, met gemiddeld tussen de 5 en 100 werkplekken, bevinden zich onder andere in de juridische, zorg- en onderwijs-sectoren, maar ook in de bouw- en horeca-branche. Heiper ondersteunt de ICT-toepassingen in deze organisaties, van advies en implementatie tot beheer en onderhoud.

 

Bekijk de website van Heiper iCT

Contec en deze klant: 

Door de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moeten bedrijven zorgvuldig en rechtmatig omgaan met persoonsgegevens. Voor veel organisaties vroeg dat om aan-passingen in de manier waarop men deze gegevens verzamelt, verwerkt, opslaat en verstuurt. 

 

Heiper ICT ging voor klanten op zoek naar een oplossing waarmee zij veilig privacygevoelige informatie kan versturen maar ook ontvangen.

 

Klanten zochten vaak een alternatief voor de online dienst WeTransfer.

 

Heiper ICT biedt FileCap echter niet aan als product, maar als dienst. “Daarvoor is het belangrijk dat FileCap voor ons gemakkelijk te beheren is en voor onze klanten gemakkelijk om te gebruiken”, zegt Mark Koele, projectmanager bij Heiper ICT. “FileCap voldoet aan beide voorwaarden.”

 

Lees de volledige resellercase FileCap van Heiper ICT en bekijk de video.