Resellercase FileCap: Compromise Domino

Wat onze klanten zeggen

Het MSP-model biedt kleinere klanten ook mogelijkheid tot gebruik van FileCap.
Maurice de Wit
Over deze partner: 

ComPromise Domino is een IT-dienstverlener die een compleet ICT-portfolio biedt, gebaseerd op specifieke branchekennis en behoeften van hun klanten. Bij ComPromise Domino Lab worden alle relevante technische ontwikkelingen eerst uitvoerig getest, voordat het als Approved Solution aangeboden wordt.

 

Het bedrijf is ontstaan uit twee organisaties, ComPromise Managed Services uit Assen en Domino ICT uit Leeuwarden, samen bezitten de dienstverleners meer dan 35 jaar ICT-ervaring.

 

Lees meer over Compromise Domino

Contec en deze klant: 

Door de invoering van de privacywet AVG vroegen klanten van Compromise Domino naar een mogelijk veilig alternatief voor WeTransfer. Wanneer er, voor het versturen van bestanden met gevoelige informatie,  gebruik gemaakt wordt van een cloudoplossing zoals WeTransfer is namelijk niet bekend waar de data gehost wordt.

 

Zowel klanten als Compromise Domino zelf willen precies weten waar de privacygevoelige informatie, geëncrypt, opgeslagen is.  

 

FileCap, een product van Contec B.V. en reeds bekend bij Compromise Domino, is hiervoor de perfecte oplossing gebleken.

 

De oplossing biedt klanten de mogelijkheid om compliant te zijn aan de AVG. Als reseller, biedt het MSP-model van FileCap ook de nodige voordelen.

 

"Dankzij het MSP-model is het mogelijk om verschillende FileCap-servers in te richten op één virtuele multi-tenant server", vertelt Maurice de Wit, teamleider sales bij Compromise Domino.

 

Lees de volledige resellercase van Compromise Domino.