Referentiecase FileCap: JPR Advocaten

Wat onze klanten zeggen

Juridische stukken moeten zowel veilig verstuurd als ontvangen worden.
ICT Manager JPR Lawyers
Over deze partner: 

JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten. Deze zijn vooral werkzaam voor bedrijven in Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist. JPR heeft medewerkers op meerdere locaties, namelijk Deventer, Doetinchem, Zutphen en Utrecht.

 

Zorgvuldig omgaan met privacygevoelige gegevens heeft topprioriteit. 

 

Bezoek de website van JPR Advocaten.

Contec en deze klant: 

In 2018 besloot JPR Advocaten dat het tijd werd voor een oplossing waarmee grote en privacygevoelige documenten naar cliënten verstuurd kon worden. De belangrijkste vereiste was dat het product gehost zou kunnen worden in het datacenter waar JPR gebruik van maakt, zodat het zeker was dat er geen externe ogen mee konden kijken. Een andere eis was dat de look & feel van de portal aangepast kon worden, zodat klanten bij het ophalen van hun documenten direct het vertrouwde gevoel van JPR zouden ervaren. De ICT- manager van JPR ging op zoek naar een geschikt platform, en nadat hij meerdere producten met elkaar had vergeleken, koos hij voor FileCap.

 

Hij legt uit: “FileCap wordt ontwikkeld door Contec, en met deze partij hadden we al positieve ervaringen. Naast het feit dat het product goed en veilig is, heeft het ook een prima licentiemodel. We zijn niet voor jaren gebonden en dat we geen vervelende restricties hebben, ervaren we als prettig en betrouwbaar.”

 

Lees de volledige klantcase van JPR Advocaten op de website van FileCap.