NLcom ICT Solutions

Wat onze klanten zeggen

Contec heeft ons als MSP met Webroot voorzien van de beste oplossing
Bart Hendrix
Over deze partner: 

NLcom is een  betrouwbare ICT-partner in op maat gemaakte automatiserings- en communicatieoplossingen. Zij biedt een unieke, met zorg gekozen mix van oplossingen. Sinds de oprichting in 1998 richten zij zich, met een jong en innovatief team van circa 25 medewerkers, op het genereren van ICT-totaaloplossingen voor het MKB en maatwerkoplossingen voor het grotere (enterprise) segment voornamelijk in de gezondheidszorg. In overleg met de klant wordt er een oplossing geleverd waarmee deze grip krijgt op alle data en informatie en zo het maximale uit bedrijfsprocessen haalt. Veilig en mobiel werken, vanuit de Cloud of door gebruik te maken van de lokale IT infrastructuur, wordt mogelijk gemaakt door de geboden ICT-infrastructuur oplossingen.

 

Als Managed Service Provider ontzorgt NLcom haar klanten met behulp van geautomatiseerde oplossingen. Hierbij is het van groot belang dat klanten overal, altijd en op elk apparaat beveiligd zijn tegen de gevaren van het internet. Ervaren engineers en consultants, gespecialiseerd in gecompliceerde technologieën, beheren IT-omgevingen door middel van monitoring, remote en onsite beheer. Hierbij werken zij samen met een vakbekwame helpdesk.

 

Meer informatie over NLcom.

Contec en deze klant: 

Een Avira-partnerschap was de start van de duurzame band tussen NLcom en Contec. Avira bleek de uitdaging van het veranderende malwarelandschap niet aan te kunnen en stopte bovendien met het leveren van zakelijke oplossingen.  Op zoek naar een goed alternatief is, op advies van Contec, de overstap naar Webroot gemaakt. Deze next-generation endpoint solution stelde NLcom in staat om haar klanten zeer snel en effectief te beschermen middels geavanceerde cloud-technologie. 

 

Webroot biedt niet alleen een betere beveiliging en een minimale systeembelasting, NLcom heeft ook veel baat bij het eenvoudige beheer door middel van de centrale Cloud Console. Als MSP zijn zij bovendien maandelijks verzekerd van inkomsten. Sinds zij Webroot inzetten voor de eindklanten is  het aantal supporttickets van zowel de servicedesk van NLcom als van Contec sterk teruggelopen. “Een echte WIN-WIN situatie”, aldus Bart Hendrix, Salesmanager bij NLcom.

 

Lees de volledige referentiecase van NLcom.