Knoworries

Wat onze klanten zeggen

Webroot biedt een goede beveiliging, minimale systeembelasting en eenvoudig beheer.
Peter van der Vlist
Over deze partner: 

Bij Knoworries hebben ze een missie; "voorsprong door kennis". Deze filosofie vertaalt zich in praktische en hoogwaardige ICT oplossingen voor klanten. Het bedrijf richt zich met haar producten en diensten vooral op organisaties in het midden- en klein bedrijf. Knoworries zoekt altijd naar passende geautomatiseerde totaaloplossingen waar het gaat om netwerkinfrastructuur, werkplekbeheer, gegevensopslag of applicaties in de cloud.

 

Al sinds de oprichting in 1995 staat nieuwsgierigheid, vindingrijkheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel bij Knoworries. Met een energiek en ambitieus team wordt er dan ook hard gewerkt om perfect te kunnen inspelen op de wensen van de klant.

 

De professionele en ervaren medewerkers van Knoworries adviseren de klanten op het gebied van ICT vraagstukken. Daarnaast ontzorgt het team haar klanten door de inzet van geavanceerde geautomatiseerde oplossingen. Niet alleen wordt het beheer en onderhoud uit handen genomen, ook gaat veel aandacht uit naar beveiliging. De eindklanten zijn er op die manier van verzekerd dat ze overal en altijd beschermd en veilig kunnen werken op elk apparaat.

 

Lees meer over Knoworries.

Contec en deze klant: 

In 2015 was Knoworries heel gericht op zoek naar een security oplossing om haar eindklanten goed te kunnen beschermen tegen de gevaren van virussen en malware. In de uitgebreide evaluatie van een aantal verschillende IT oplossingen kwam Webroot Endpoint Protection als beste naar voren. Er werd contact gezocht met Contec en al snel was het partnership tussen Knoworries en Contec een feit.

 

Webroot Endpoint Protection is voor Knoworries een passende aanvulling op de bestaande dienstverlening. "Webroot biedt een goede beveiliging bij een minimale systeembelasting en is bovendien ook nog eens eenvoudig te beheren", aldus Peter van der Vlist van Knoworries.

 

Lees de volledige referentiecase.