Klantcase Hillstone: Purmerendse ScholenGroep (PSG)

Wat onze klanten zeggen

De firewall van Hillstone plug je gewoon in en het werkt!
IT-manager PSG
Over deze partner: 

In de Purmerendse ScholenGroep (PSG) werken zes scholen samen. Zij verzorgen een breed aanbod in opleidingen en leerwegen in het voortgezet onderwijs voor de regio Waterland. De scholen bieden naar grondslag openbaar of bijzonder onderwijs en hanteren elk een uiteenlopende pedagogisch-didactische aanpak. Deze diversiteit geeft ouders en leerlingen de mogelijkheid tot kiezen en geeft de scholen de mogelijkheid om leerlingen maatwerk aan te bieden.
 

Bezoek de website van de Purmerende ScholenGroep.

Contec en deze klant: 

Net als andere onderwijsinstellingen werd ook PSG geconfronteerd met de specifieke security-uitdagingen: eenvoudige toegang tot essentiële online educatieve leermiddelen en optimale beveiliging tegen cyberaanvallen door het verbieden van ongeoorloofd online gedrag.

 

Door gebrek aan inzicht en controle over het netwerk was het niet eenvoudig om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Daarom werd er gezocht naar een firewall die voldeed aan alle eisen die door PSG gesteld werden. 

 

De  intelligent Next Generation Firewall van Hillstone bleek de juiste oplossing voor PSG.

 

"Eén van onze belangrijkste doelen in IT is om onze gebruikers eenvoudig productief en tegelijkertijd veilig te laten werken. Met onze vorige firewall ondervonden we voortdurend problemen, maar de firewalls van Hillstone Networks plug je gewoon in en het werkt. Het platform biedt een zeer intuïtieve interface waarmee we eenvoudig policies in kunnen stellen waarvan we weten dat ze op de juiste manier zullen worden gehandhaafd", aldus de IT-manager van PSG.

 

Lees de volledige case van PSG.