Klantcase FileCap: Zone.college

Wat onze klanten zeggen

FileCap is voor ons een gelijkwaardige partner
Niek Bunskoek & René van Veen Beleidsmedewerker & ICT Manager bij Zone.college
Over deze partner: 

Zone.college werkt aan groots Groen beroeps-onderwijs in Oost-Nederland. De onderwijs-instelling wil zorgen voor vooruitstrevend beroepsonderwijs dat nog beter aansluit bij de beroepspraktijk en waarbij het bedrijfsleven nauw betrokken is. Zo wordt onderwijs leerzamer voor leerlingen en studenten en hebben medewerkers een interessanter perspectief.

 

Bezoek de website van Zone.college

Contec en deze klant: 

Het Zone.college is een innovatieve school die veel aandacht heeft voor duurzaamheid en ook belang hecht aan digitale veiligheid voor leerlingen en medewerkers. Omdat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) eist dat documenten met privacygevoelige informatie alleen op een veilige wijze verstuurd mogen worden, ging het Zone.college op zoek naar een secure file transfer oplossing.

 

"Bij de keuze voor een passende oplossing stond voorop dat deze lokaal gedraaid kon worden en dat het gebruiksgemak groot was. Bovendien werd er met een scherp oog gekeken naar de tarieven. FileCap bleek de meest geschikte oplossing" , vertellen Niek Bunskoek en René van Veen, beleidsmedewerker en ICT Manager bij Zone.college.

 

Lees de volledige klantcase FileCap van Zone.college