Klantcase FileCap: BDO Global IT Services

Wat onze klanten zeggen

"FileCap is een veilig alternatief voor publieke clouddiensten"
Bart Jenniskens
Over deze partner: 

BDO Global IT Services is een innovatieve en technologische partner die bijdraagt aan de business value voor BDO Nederland, het wereldwijde BDO-netwerk en hun klanten. In de accountancybranche krijgt  informatietechnologie een steeds belangrijkere rol in de primaire processen. Het opslaan, verwerken en analyseren van data verandert snel. Global IT Services zet de meest innovatieve en bewezen  technologieën in ten behoeve van slimme data-analyse en efficiëntere administratieve processen.

 

Bezoek de website van BDO

Contec en deze klant: 

In 2015 was BDO Global IT Services op zoek naar een veilig alternatief voor publieke clouddiensten. De organisatie werkt aan grote IT-projecten en moet daarvoor grote bestanden veilig kunnen delen. Zowel intern als met externe ontvangers. De voorwaarde voor het veilig delen van deze bestanden is dat bedrijfsgegevens nooit op een publieke cloud gezet mogen worden.

 

Op zoek naar een passende oplossing, waarbij de server gehost wordt in de eigen beveiligde omgeving van BDO, is de keuze gevallen op FileCap.

 

"De oplossing die het beste aansloot bij onze verlangens was FileCap. Het product is makkelijk in het gebruik, na inloggen kan je direct aan de slag. De FileCap server heeft geen relatie met andere systemen, en is dus geen bedreiging voor het netwerk.", zegt Bart Jenniskens, Information Security Officer bij BDO Global IT. 

 

Lees de volledige klantcase FileCap van BDO Global IT.