ComPromise

Wat onze klanten zeggen

Alles staat bij Contec in het teken van optimale klanttevredenheid.
Maurice de Wit
Over deze partner: 

“De Noord-Nederlandse mentaliteit van ‘niet praten maar doen’ en ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn: een ervaren team van 20 loyale medewerkers waaraan u uw netwerk met een gerust hart kunt toevertrouwen.”

 

ComPromise levert al 15 jaar oplossingen op het gebied van IT-projecten en IT-beheer aan bedrijven en instellingen in Noord-Nederland. De dienstverlener onderscheidt zich door ICT begrijpelijk, beheersbaar en transparant te maken. ComPromise biedt ICT-professionals met een hoog kennisniveau die samen met klanten de ICT-infrastructuur in kwestie analyseren. Hierbij is het doel om inzichtelijk te maken hoe bedrijven meer rendement kunnen behalen en op welke wijze men kosten kan besparen. Lees meer over ComPromise>>

Contec en deze klant: 

In 2008 zocht ComPromise een gedegen UTM-oplossing voor klanten uit de MKB- en zorgsector. Contec leverde destijds Astaro – een netwerkoplossing die ComPromise jarenlang naar volle tevredenheid voerde. In 2011 nam Sophos Astaro over. “Sophos was ten tijde van de Astaro-overname hét anti-viruspakket dat wij standaard aanboden bij klanten. De overname heeft geleid tot een nog beter security-pakket doordat de oplossingen naadloos op elkaar aansluiten.

 

ComPromise neemt ook verschillende security-diensten af bij Contec. “Voor onze eigen certificering (Sophos Gold) heeft Contec ervoor gezorgd dat wij nu twee gecertificeerde Architects in dienst hebben. Daarnaast is de support van Contec goed te noemen: ter zake, kundig en zeer flexibel! De toegevoegde waarde van Contec als distributeur? De korte lijnen, no nonsense (zelfde mentaliteit) en zeer hulpverlenend. Alles in het teken van een optimale klanttevredenheid. Precies wat je van een value added distributeur mag verwachten!"