Becs IT Services

Wat onze klanten zeggen

“Webroot heeft een andere kijk op security, dat blijkt zeer effectief tegen o.a. ransomware aanvallen.”
Joey Timmermans
Over deze partner: 

Becs IT Services vierde vorig jaar haar 30-jarig bestaan. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. De organisatie is uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler in het zuiden van het land die vooral veel midden- en kleinbedrijven tot haar klantenkring mag rekenen. Bij Becs IT Services staat service hoog in het vaandel, maar ook betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn belangrijke kernwoorden. De handelswijze op basis van deze pijlers resulteert in onafhankelijke en passende IT totaaloplossingen voor haar eindklanten, zodat zij in staat zijn hun onderneming succesvol te laten groeien.

 

De doelstelling van Becs IT Services is om haar klanten te ontzorgen. Zij doen dit door het onderhoud en beheer van de IT omgeving uit handen te nemen. Ze bieden oplossingen voor onder andere mail en webcontentmanagement, managed WiFi oplossingen, hosted VoIP, internetverbindingen, clouddiensten en security.

 

Bezoek de website van Becs IT Services.

 

Contec en deze klant: 

De samenwerking tussen Becs IT Services en Contec bestaat sinds begin 2013. De klik tussen de beide organisaties was er direct en er ontstond een betrokken partnership. Toen Becs IT Services aangaf om een aantal beveiligingoplossingen te willen onderzoeken om de klanten een betere bescherming tegen de gevaren van ransomware en cryptolockers te kunnen bieden, sprak Contec direct haar medewerking uit. Na een uitgebreide evaluatie, werd Webroot Endpoint Protection door Becs IT Services als beste beveiligingsoplossing gekozen.

 

"De goede resultaten die Webroot behaalt in het gericht bestrijden van ransomware aanvallen zijn zeer indrukwekkend. Het was voor ons de voornaamste reden om deze beveiligingsoplossing te kiezen", zegt Joey Timmermans, general manager bij Becs IT Services.

 

Lees de volledige referentiecase van Becs IT Services.