Klanten

2ICT

Over deze partner: 

Specialistisch no-nonsense automatiseerder 2ICT beseft dat hedendaagse ondernemingen continu in beweging zijn. Daarom pleit de organisatie voor automatisering die hierin meebeweegt. Hoe? Door oplossingen te verzorgen die het kernproces van organisaties dag-in-dag-uit ondersteunen. Immers: de ondernemer zet zijn kernactiviteit op de eerste plaats. ICT is ondersteunend voor dat bedrijfsproces en neemt daarmee een essentiële 2e plaats in: 2ICT.

Solutions: 

Becs IT Services

Over deze partner: 

Becs IT Services vierde vorig jaar haar 30-jarig bestaan. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. De organisatie is uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler in het zuiden van het land die vooral veel midden- en kleinbedrijven tot haar klantenkring mag rekenen. Bij Becs IT Services staat service hoog in het vaandel, maar ook betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn belangrijke kernwoorden.

Solutions: 

ITHEC

Over deze partner: 

ITHEC, een vooruitstrevende no-nonsense ICT-dienstverlener met uitgebreide actuele expertise, houdt zich bezig met het adviseren in, realiseren van en zorgdragen voor ICT-vraagstukken. Bedrijven die ICT erkennen als essentiële randvoorwaarde voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen vormen hierbij de doelgroep. Om de vertaalslag te kunnen maken naar oplossingen die optimaal aansluiten bij de huidige stand van de techniek, benadert ITHEC vraagstellingen altijd vanuit een praktijkgericht business-perspectief.

Solutions: 

Klantcase FileCap: BDO Global IT Services

Over deze partner: 

BDO Global IT Services is een innovatieve en technologische partner die bijdraagt aan de business value voor BDO Nederland, het wereldwijde BDO-netwerk en hun klanten. In de accountancybranche krijgt  informatietechnologie een steeds belangrijkere rol in de primaire processen. Het opslaan, verwerken en analyseren van data verandert snel. Global IT Services zet de meest innovatieve en bewezen  technologieën in ten behoeve van slimme data-analyse en efficiëntere administratieve processen.

 

Bezoek de website van BDO

Klantcase FileCap: GGD Utrecht

Over deze partner: 

De GGD (Gemeentelijke GezondheidsDienst) regio Utrecht beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van ruim 1,2 miljoen inwoners in 26 Utrechtse gemeenten. De GGD doet onder meer gezondheidsonderzoeken, geeft vaccinaties, adviseert gemeenten over het gezondheidsbeleid en ondersteunt scholen en kinderopvang bij hun zorg voor een gezonde leeromgeving voor hun kinderen. Daarnaast verleent zij ook hulp als er zich in de regio incidenten voordoen. Bij de GGD regio Utrecht werken 700 medewerkers verspreid over bijna 60 locaties.

 

Producten: 

Klantcase FileCap: Regio Rivierenland

Over deze partner: 

Regio Rivierenland ondersteunt de samenwerking van acht gemeenten in de Culemborgerwaard, de Betuwe en het westen van het Land van Maas en Waal. De focus van de regionale samenwerking ligt op drie economische speerpunten: Agribusiness, Economie en Logistiek en Recreatie en Toerisme. Daarnaast werken ze nog aan diverse projecten op het gebied van onder andere duurzame energie, wonen en glasvezel.

 

Bezoek de website van Regio Rivierenland

Producten: 

Klantcase FileCap: Zone.college

Over deze partner: 

Zone.college werkt aan groots Groen beroeps-onderwijs in Oost-Nederland. De onderwijs-instelling wil zorgen voor vooruitstrevend beroepsonderwijs dat nog beter aansluit bij de beroepspraktijk en waarbij het bedrijfsleven nauw betrokken is. Zo wordt onderwijs leerzamer voor leerlingen en studenten en hebben medewerkers een interessanter perspectief.

 

Bezoek de website van Zone.college

Producten: 

Klantcase Hillstone: Purmerendse ScholenGroep (PSG)

Over deze partner: 

In de Purmerendse ScholenGroep (PSG) werken zes scholen samen. Zij verzorgen een breed aanbod in opleidingen en leerwegen in het voortgezet onderwijs voor de regio Waterland. De scholen bieden naar grondslag openbaar of bijzonder onderwijs en hanteren elk een uiteenlopende pedagogisch-didactische aanpak. Deze diversiteit geeft ouders en leerlingen de mogelijkheid tot kiezen en geeft de scholen de mogelijkheid om leerlingen maatwerk aan te bieden.
 

Bezoek de website van de Purmerende ScholenGroep.

Klantcase Webroot: Gemeente Vlaardingen

Over deze partner: 

De IT-afdeling van de gemeente Vlaardingen heeft de taak om 550 ambtenaren te ondersteunen in hun werkomgeving. Bovendien is de gemeente sinds 2014 op IT gebied de hostende partij van Stroomopwaarts, een gemeentelijke samenwerking met Schiedam en Maassluis. Stroomopwaarts biedt sociale diensten en de sociale werkvoorzieningen aan bewoners en ondernemers. De IT-afdeling beheert ook de IT-omgeving van deze 400+  medewerkers. De toegang tot een goed beveiligde en virusvrije-werkplek voor zo’n duizend ambtenaren is een belangrijk onderdeel van het omvangrijke takenpakket van de IT-afdeling.

Klantcase Webroot: Stichting Portaal

Over deze partner: 

Woningcorporatie Portaal, geen partner van Contec maar een eindgebruiker van Webroot, bouwt aan kansrijke buurten waar mensen zich thuis voelen. Dit doet de organisatie in dertien gemeenten, verdeeld over de regio’s Arnhem, Eemland, Leiden, Nijmegen en Utrecht. Portaal beheert bijna 52.000 huurwoningen, voor het merendeel in de sociale woningsector. De huurders geven de woningcorporatie gemiddeld een 7,95 in de Aedes Benchmark voor prestaties in dienstverlening.

 

Client problem: 

Pagina's