Klanten

2ICT

Over deze partner: 

Specialistisch no-nonsense automatiseerder 2ICT beseft dat hedendaagse ondernemingen continu in beweging zijn. Daarom pleit de organisatie voor automatisering die hierin meebeweegt. Hoe? Door oplossingen te verzorgen die het kernproces van organisaties dag-in-dag-uit ondersteunen. Immers: de ondernemer zet zijn kernactiviteit op de eerste plaats. ICT is ondersteunend voor dat bedrijfsproces en neemt daarmee een essentiële 2e plaats in: 2ICT.

Becs IT Services

Over deze partner: 

Becs IT Services vierde vorig jaar haar 30-jarig bestaan. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. De organisatie is uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler in het zuiden van het land die vooral veel midden- en kleinbedrijven tot haar klantenkring mag rekenen. Bij Becs IT Services staat service hoog in het vaandel, maar ook betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn belangrijke kernwoorden.

Solutions: 

ITHEC

Over deze partner: 

ITHEC, een vooruitstrevende no-nonsense ICT-dienstverlener met uitgebreide actuele expertise, houdt zich bezig met het adviseren in, realiseren van en zorgdragen voor ICT-vraagstukken. Bedrijven die ICT erkennen als essentiële randvoorwaarde voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen vormen hierbij de doelgroep. Om de vertaalslag te kunnen maken naar oplossingen die optimaal aansluiten bij de huidige stand van de techniek, benadert ITHEC vraagstellingen altijd vanuit een praktijkgericht business-perspectief.

KMC Solutions

Over deze partner: 

"KMC Solutions helpt klanten sinds 2004 om complexe ICT-vraagstukken om te vormen naar optimale werkomgevingen waarin medewerkers overal en altijd (24*7) veilig en snel kunnen werken. Daarbij bieden wij steeds vaker Private en Shared Cloud oplossingen in ons eigen Datacenter aan.

Knoworries

Over deze partner: 

Bij Knoworries hebben ze een missie; "voorsprong door kennis". Deze filosofie vertaalt zich in praktische en hoogwaardige ICT oplossingen voor klanten. Het bedrijf richt zich met haar producten en diensten vooral op organisaties in het midden- en klein bedrijf. Knoworries zoekt altijd naar passende geautomatiseerde totaaloplossingen waar het gaat om netwerkinfrastructuur, werkplekbeheer, gegevensopslag of applicaties in de cloud.

 

NLcom ICT Solutions

Over deze partner: 

NLcom is een  betrouwbare ICT-partner in op maat gemaakte automatiserings- en communicatieoplossingen. Zij biedt een unieke, met zorg gekozen mix van oplossingen. Sinds de oprichting in 1998 richten zij zich, met een jong en innovatief team van circa 25 medewerkers, op het genereren van ICT-totaaloplossingen voor het MKB en maatwerkoplossingen voor het grotere (enterprise) segment voornamelijk in de gezondheidszorg. In overleg met de klant wordt er een oplossing geleverd waarmee deze grip krijgt op alle data en informatie en zo het maximale uit bedrijfsprocessen haalt.

Solutions: 

Van Hessen NV

Over deze partner: 

Van Hessen NV is een belangrijke speler op het gebied van horeca-automatisering. Nadat in samenspraak met een klant is vastgesteld welke product- en softwaremodules nodig zijn, integreert de organisatie deze tot een totaaloplossing. Uitgebreide vakkennis in huis hebben van elk element binnen deze geïntegreerde pakketten is hierbij essentieel. “Alleen dán zijn totaalpakketten een succes. Onze partnerschappen - voor innovatie van soft- én hardware - zijn daarom cruciaal. Zo bouwen we samen met onze klanten bij aanvang van een project het optimale systeem.

VH ICT-diensten

Over deze partner: 

Veel IT-bedrijven ontwikkelen per branche een aparte maatoplossing. VH ICT biedt klanten een standaard professioneel organisatienetwerk (t/m 500 users) waarbinnen branche-specifieke applicatiesoftware kan worden ingezet. Het voordeel van deze werkwijze is dat de organisatie betrouwbare en beheersbare bedrijfsnetwerken kan aanbieden tegen relatief lage kosten.