Mojo Mornings make your day

Schrijf u in voor de Mojo Morning ontbijtsessie op 6 maart 2018 in Amsterdam

 

A Mojo Morning to you!

 

Wifi is de levensader van bijna elk bedrijf. Logisch, want naast e-mail gebruiken we ook steeds meer zakelijke cloud-toepassingen. Wifi die niet goed functioneert is dan ook een grote bron van frustratie. Het oplossen van wifi-problemen kost IT-managers veel hoofdbrekens én tijd. Geldt dit ook voor u? Dan is het tijd voor wifi van Mojo Networks!

 

Contec, distributeur van Mojo Networks, organiseerde in 2017 druk bezochte Mojo ontbijtsessies in  Eindhoven,Rotterdam en Zwolle voor partners en IT- en netwerkspecialisten. Op 6 maart 2018 zijn we in Amsterdam in het Steigenberger Airport Hotel. Op deze ochtend presenteren we niet alleen een goed ontbijt, maar presenteert Ian Tearle, Sales Engineer bij Mojo Networks, ook voorbeelden van Mojo in de praktijk en praktische, technische productinformatie. We laten zien hoe Mojo geïmplementeerd wordt en waarom de oplossing anders (en beter!) is dan andere wifi-producten. Heeft u kritische vragen? Die beantwoorden wij graag én duidelijk!

 

De unieke voordelen van Mojo Networks zijn divers.

  • Mojo is in staat om problemen proactief te signaleren en door de inzet van big data analyse en root cause analyse lost het netwerk de problemen zelf op.
     
  • De intelligente oplossing is volledig cloudbased, daarmee kunnen de wifi access points vanaf elke locatie en op elk moment beheerd worden.
     
  • De lage TCO maakt het voor organisaties aantrekkelijk om Mojo aan te schaffen, terwijl het inventieve MSP programma resellers optimaal ondersteunt.

Reden genoeg om aan te schuiven bij de Mojo ontbijtsessies! We starten met een ontbijt tussen 08:00 en 09:00 uur en sluiten af rond 12:00 uur.

 

De volledige agenda is als volgt:

 

08:00-09:00  Registratie en ontbijt
09:00-09:15   Welkom en introductie door Contec
09:15-10:15      Presentatie Ian Tearle; wat is Mojo en hoe verandert Mojo de Wifi-wereld?
10:15-10:30      Koffiepauze
10:30-11:30      Demo Mojo in een live-omgeving met echte data
11:30-12:00      Vragenrondje en verloting van de Echo Dot

 

Deelname is GRATIS.

Registreer u tijdig want het aantal plaatsen is beperkt of bel ons als u vragen heeft.

 

Tot binnenkort!

 

 

 

 

 

 

Selecteer een datum waar u aanwezig wilt zijn.

 

 

 

Maak kans op een Amazon Echo Dot!

Na afloop verloten we een Amazon Echo Dot onder de deelnemers! Hiermee kunt u spraakgestuurd een netwerktest uitvoeren. Zie hier hoe