Webinar voor Webroot partners

Webinar over DNS Protection en Evasion Shield

 

Voor partners van Webroot wordt op dinsdag 22 september een webinar gegeven. In dit webinar vertelt Robin Mulderij, IT security support engineer bij Contec B.V., over Webroot DNS protection en het nieuwe onderdeel Evasion Shield.
 

Details:
Dinsdag 22 september
10:00 - 11:30 uur (CEST)

Klik om u aan te melden voor het webinar

 

DNS Protection

Webroot SecureAnywhere DNS Protection is een beveiligingssysteem in de cloud die u en uw medewerkers beschermt tegen online cyberaanvallen. DNS protection helpt u veilige webtoegang tot stand te brengen wanneer u surft op het internet. Zo bent u beter beschermd tegen cache poisoning, DDoS, DNS-kaping, botnets, C&C en meer.

 

Evasion Shield

Webroot Evasion Shield voegt nieuwe en aanvullende bescherming toe tegen ontwijkende script- en PowerShell-aanvallen. Deze release biedt nieuwe gepatenteerde Webroot-technologie om kwaadaardige en ontwijkende scriptaanvallen op te sporen, te blokkeren en te verhelpen.

Het biedt een nieuw niveau van bescherming met de mogelijkheid om ‘bekende, goede’ scripts te controleren en te beheren door middel van whitelisting, terwijl de console zichtbaarheid geeft voor scriptdetecties, herstel en infecties.