Mojo Networks introduceert uiterst krachtige, beheerde switches

Enschede, 13 oktober 2017 - Mojo Networks, leverancier van intelligente wifi-oplossingen, maakt de beschikbaarheid bekend van zijn nieuwe S-3000-reeks. Deze omvat beheerde Power-over-Ethernet (PoE)-switches met 8 poorten of 24 poorten.

 

De slimme S-3000-switches van Mojo zijn bedoeld als aanvulling op WLAN-omgevingen in de cloud, ongeacht de omvang of opzet van het netwerk. De S-3008P- en S-3024P-modellen bieden een krachtige functierijke layer 2-switch met slimme internetondersteuning. De switches kunnen worden beheerd met Mojo’s bekroonde platform voor netwerkbeheer vanuit de cloud.

 

“Netwerkswitches vormen een kernelement van elke zakelijke IT-infrastructuur, maar bedrijven hadden tot nu toe slechts de keuze uit kostbare, niet-open switches en inadequate generieke switches”, zegt Rudie Egberink, Technical account manager bij Contec, distributeur van Mojo networks. “Met de toevoeging van deze PoE-switches aan ons aanbod kunnen we organisaties een complete, vanuit de cloud beheerde netwerkoplossing aanbieden.”

 

De S-3000-reeks biedt optimale beveiliging en prestaties voor bedrijven die over een functierijke switch van grootzakelijke kwaliteit willen beschikken die binnen hun netwerkbudget past. De switches bieden PoE tot 30 Watt voor aangesloten access points en andere apparaten van Mojo. De nieuwe S-3000-reeks bevat ook krachtige QoS-functionaliteit, die bijdraagt aan optimale prestaties van real-time toepassingen zoals video en VoIP. Gesegmenteerde broadcast domains in VLAN’s reduceren het broadcast-verkeer en optimaliseren de beveiliging en prestaties van het LAN. De veelzijdige beveiligingsfuncties perken de toegang tot gevoelige netwerkbronnen in.

 

De S-3000-switches bieden daarnaast Green Ethernet-functies die de energiebehoefte van alle verbonden access points en apparaten herkennen en het stroomverbruik automatisch reduceren wanneer er sprake is van weinig netwerkverkeer.

 

“De oplossingen van Mojo bieden netwerkbeheerders de mogelijkheid om hun verouderde WLAN-hardware op eenvoudige wijze te vervangen en een beroep te doen op het prestatievermogen en de grote schaalbaarheid van de cloud”, licht Egberink toe. “De S-3000-reeks is hier een goed voorbeeld van. Deze switches stellen netwerkbeheerders in staat om flexibeler ondersteuning te bieden voor de bedrijfsbehoeften.”

 

Meer informatie over de beheerde PoE-switches uit de S-3000 van Mojo en de datasheet vindt u hier.

 

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met onze salesafdeling.