Contec sponsort opnieuw de Roparun

Contec sponsort opnieuw de Roparun

Ook dit jaar sponsort Contec de Roparun die aankomend Pinksterweekend opnieuw plaatsvindt. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"​.

 

Op zaterdag 19 mei wordt er gestart vanuit Parijs en Hamburg om op maandag 21 mei te finishen op de Coolsingel in Rotterdam. 309  teams bestaande uit lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers nemen deel aan het evenement. Hierbij is de Stichting Roparun bijna volledig afhankelijk van vrijwilligers. In totaal zijn er meer dan 400 vrijwilligers betrokken bij dit evenement.

 

 

Contec verzorgt de internetverbinding en de wire-less netwerkvoorziening.

 

Net als voorgaande jaren steunt en sponsort Contec door kosteloos netwerkapparatuur, hosting en kennis ter beschikking te stellen. Bert Janssen, IT Security Consultant bij Contec, is aanwezig om de organisatie, de pers en aanwezige VIP-gasten in Parijs, Hamburg en Rotterdam te voorzien van een veilige internetverbinding. Uiteraard wil iedereen ook graag beschikken over een goede wifi-verbinding. Hiervoor zet Contec de cloud-managed wifi-oplossing van Mojo Networks in.

 

Wilt u meer weten over één van onze IT-security oplossingen? Neem dan contact op met onze afdeling sales.

 

Finish Roparun